Skip to content

Webwinkel

Ecophon Advantage E T15 600x600x20mm (20pl/pk) wit 500

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Voor toepassingen waar een accent op de panelen gewenst is, dat aan de minimale functionele eisen voldoet. De kantafwerking van Ecophon Advantage E zorgt voor een schaduweffect, waardoor het plafond een gering reliëfeffect krijgt. De zichtzijde van1

Voor toepassingen waar een accent op de panelen gewenst is, dat aan de minimale functionele eisen voldoet. De kantafwerking van Ecophon Advantage E zorgt voor een schaduweffect, waardoor het plafond een gering reliëfeffect krijgt. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich 7 mm onder de draagconstructie. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage E panelen en een Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies. Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Gebruik het Ecophon Connect ophangsysteem en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit.

De kantafwerking van Ecophon Advantage E zorgt voor een schaduweffect, waardoor het plafond een gering reliëfeffect krijgt. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich 7 mm onder de draagconstructie.

Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage E panelen en een Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit een glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies.

Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 43,07 per 1 m2
    Ingangsdatum: 2 april 2024

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (20 stuks)
Pallet (20 pakken)

Bijlagen

  • icon Advantage E-PRODUCT-NL.pdf (Productdatablad Advantage E)

Afbeeldingen

  • icon Advantage_E_tile_tif_4281347.jpg
  • icon Advantage_E_section_tif_4281373.jpg
  • icon Advantage_E_system_tif_4281391.jpg
  • icon focus_e_ic_edge_eps_343230.jpg
  • icon eqophon_wooninc-1_jpg_1114529.jpg
  • icon Advantage_E_tile_tif_4281347.jpg
  • icon Advantage_E_section_tif_4281373.jpg
  • icon Advantage_E_system_tif_4281391.jpg
  • icon focus_e_ic_edge_eps_343230.jpg
  • icon eqophon_wooninc-1_jpg_1114529.jpg
  • icon AVANTAGE E20 1.jpg
  • icon AVANTAGE E20 2.jpg
  • icon AVANTAGE E20 3.jpg
  • icon AVANTAGE E20.jpg
  • icon AVANTAGE E20 1.jpg
  • icon AVANTAGE E20 2.jpg
  • icon AVANTAGE E20 3.jpg
  • icon AVANTAGE E20.jpg

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 111060083

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3545-1972

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005985184
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Advantage
Fabrikantindeling 1 Panelen
Fabrikantindeling 2 Advantage
Fabrikantindeling 3 Advantage E
Kortingsgroep panelen
Model Advantage E

Afmetingen

Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Dikte (mm) 20
Afmeting 600x600 mm
Diepte [ETIM] 20 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 11
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code f1f1f1
NCS Code NCS S 0500-N
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: White 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, lichtreflectie 83%. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel voor een optimale visuele uitstraling).
Lichtreflectie White 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N. Aangezien Advantage A is voorzien van een wit gespoten glasvlies, kan het paneel een onregelmatige uitstraling hebben als het wordt gebruikt in combinatie met indirecte belichting.
Lichtreflectie (%) 83
Kantafwerking algemeen doorzak
Kantafwerking fabrikant Kant E

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Voor toepassingen waar een accent op de panelen gewenst is, dat aan de minimale functionele eisen voldoet. De kantafwerking van Ecophon Advantage E zorgt voor een schaduweffect, waardoor het plafond een gering reliëfeffect krijgt. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich 7 mm onder de draagconstructie. Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage E panelen en een Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies. Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Gebruik het Ecophon Connect ophangsysteem en accessoires voor de beste prestaties en kwaliteit.
Uitgebreide toelichting 2 De kantafwerking van Ecophon Advantage E zorgt voor een schaduweffect, waardoor het plafond een gering reliëfeffect krijgt. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich 7 mm onder de draagconstructie.
Uitgebreide toelichting 3 Het plafondsysteem bestaat uit Ecophon Advantage E panelen en een Ecophon Connect draagconstructie, met een gewicht van circa 2.5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit een glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies.
Uitgebreide toelichting 4 Wij adviseren om panelen van één productiedatum te gebruiken. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn geverfd. De draagconstructie is vervaardigd van gegalvaniseerd staal.

Normering en certificering

CE-markering De CE markering omvat eigenschappen zoals geluidsabsorptie, emissies, brandveiligheid en mechanische eigenschappen. Alle Ecophon plafondproducten zijn CE gemarkeerd conform de Europese standard EN13964, en individuele productprestaties zijn vastgelegd in Declaration of Performance (DoP) documenten.
Milieu en Duurzaamheid Invloed op het milieu: Volledig recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Normering / Certificering 1 CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,67

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. (De panelen moeten worden gemonteerd volgens de pijlen op de achterzijde van het paneel).
Onderhoud Reiniging: Wekelijks afstoffen en stofzuigen.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen zijn eenvoudig demonteerbaar. Minimum demontagehoogte conform installatieschema.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/3N and Class 1/A/3N if b>625 mm Class 2/C/0N and Class 1/A/0N

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Vochtgedrag 1 De panelen zijn getest volgens ISO 4611 en bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren.

Akoestisch

Geluidsabsorptie aw 0,65 (60 mm) 0,95 (200 mm)
Geluidsabsorptie 90 %

Materiaal

Materiaal
  • Zachtmineraal
  • Glaswol
Materiaal Zachtmineraal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen