Skip to content

Webwinkel

Rockfon Eclipse Shallow ophangset Vervallen

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet leverbaar

Rockfon Eclipse is een akoestisch plafondeiland bestaande uit een 40 mm steenwol paneel. De zichtzijde is voorzien van een geverfd vlies, dat zorgt voor een mooi egaal wit oppervlak. De achterzijde van het eiland is bedekt met een wit akoestisch vli1

Rockfon Eclipse is een akoestisch plafondeiland bestaande uit een 40 mm steenwol paneel. De zichtzijde is voorzien van een geverfd vlies, dat zorgt voor een mooi egaal wit oppervlak. De achterzijde van het eiland is bedekt met een wit akoestisch vlies met een uitstekende licht-en warmtereflectie. De kanten zijn geverfd.

Rockfon Eclipse kan gemakkelijk en snel worden gemonteerd met behulp van drie verschillende ophangsets: Wire, Shallow en Flex.

Rockfon Eclipse kan gemakkelijk en snel worden gemonteerd met behulp van drie verschillende ophangsets: Wire, Shallow en Flex.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 12,80 per 1 st
    Ingangsdatum: 28 november 2022

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Doos (1 stuk)

Afbeeldingen

  • icon IB-hoofdafbeelding (IB-hoofdafbeelding (jpg))
  • icon IB-hoofdafbeelding (IB-hoofdafbeelding (jpg))

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 5110000166

URL

URL Leverancier https://www.rockfon.nl/
URL Fabrikant https://www.rockfon.nl/

Indelingen

Artikelgroep Eclipse

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Rockfon Eclipse is een akoestisch plafondeiland bestaande uit een 40 mm steenwol paneel. De zichtzijde is voorzien van een geverfd vlies, dat zorgt voor een mooi egaal wit oppervlak. De achterzijde van het eiland is bedekt met een wit akoestisch vlies met een uitstekende licht-en warmtereflectie. De kanten zijn geverfd.
Uitgebreide toelichting 2 Rockfon Eclipse kan gemakkelijk en snel worden gemonteerd met behulp van drie verschillende ophangsets: Wire, Shallow en Flex.
Uitgebreide toelichting 4 Rockfon Eclipse kan gemakkelijk en snel worden gemonteerd met behulp van drie verschillende ophangsets: Wire, Shallow en Flex.

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen