Skip to content

Webwinkel

Fermacell droge egalisatiekorrels (50liter/zak)

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is1

De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is het mogelijk om zonder verdichting een hoogte egalisatie aan te brengen. Door het geringe gewicht is het gebruik van de droge egalisatiekorrels ook mogelijk in combinatie met lichte vloeren (bv houten vloerconstructies).

Gedroogd, mineraal en in elkaar hakend granulaat. Bouwstofklasse A1. Voor een egalisatie tot 100 mm storthoogte. Ca. 400 kg/m³.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 63,21 per 1 zak
    Ingangsdatum: 2 april 2024

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Zak (50 liter)
4007548001519
4 007548 001519
Pallet (30 zakken)

Bijlagen

  • icon 3835_Ausgleichsschuttung-k#3C3E0.tif (hoofdafbeelding)
  • icon Productblad_FERMACELL_Droge_egalisatiekorrels.pdf (Productblad Fermacell droge egalisatiekorrels (01-2007))

Afbeeldingen

  • icon 78011 - Egalisatiekorrel 50L.jpg
  • icon Logo Fermacell
  • icon fc_estr_toebehoren_8.jpg (Afbeelding 1 website)

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 221101061

Algemeen

Alternatieve artikelcode 78011

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005935615
URL Fabrikant https://www.fermacell.nl

Indelingen

Artikelgroep Accessoires

Gewicht

Gewicht (kg) 20
Gewicht eenheid zak

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is het mogelijk om zonder verdichting een hoogte egalisatie aan te brengen. Door het geringe gewicht is het gebruik van de droge egalisatiekorrels ook mogelijk in combinatie met lichte vloeren (bv houten vloerconstructies).
Uitgebreide toelichting 2 Gedroogd, mineraal en in elkaar hakend granulaat. Bouwstofklasse A1. Voor een egalisatie tot 100 mm storthoogte. Ca. 400 kg/m³.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Voor alle droge dekvloersystemen en normale droge estrichvloerensystemen. FERMACELL Droge egalisatiekorrels worden gebruikt voor het egaliseren en ophogen van ongelijke vloeren bij renovatie en nieuwbouw. Met behulp van een afreiset kan ophoging/egalisatie tot een exacte hoogte gebeuren. Het materiaal is zeer geschikt voor toepassing onder FERMACELL vloerelementen. Ook kunnen de egalisatiekorrels worden gebruikt als warmte-isolatie in vloeropbouwen met houtenbalklagen. De FERMACELL Droge egalisatiekorrels zijn het ideale product voor hoogteegalisatie bij onvlakke vloeren in renovatie en nieuwbouw. Op economische wijze laten zich hiermee efficiente opbouwen voor geluidisolatie, brandwerendheid en warmteisolatie maken. De droge egalisatiekorrels zijn specifiek hgeschikt voor de toepassing onder FERMACELL Vloerelementen en FERMACELL Powerpanel Vloerelementen. Bij storthoogten >100 mm en in natte ruimten adviseren wij FERMACELL Gebonden egalisatiemiddel.
Verbruik Ca. 10 ltr/m2 bij storthoogte van 10 mm

Brand

Brandklasse A1
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Onbrandbaar

Thermisch

Warmtegeleidingscoëfficiënt 0,09 W/(m.K)

Uitvoering

Uitvoering Overig

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen