Skip to content

Webwinkel

Ecophon Extra Bass White 1200x600x50 mm

   ×  per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.

Ecophon Extra Bass White 1200x600x50 mm

Ecophon Extra Bass is een absorber voor de lage frequenties en maakt deel uit van de Master Rigid systemen. Hierdoor is spraak beter te onderscheiden en wordt het luistercomfort verhoogd. Extra Bass bestaat uit... Toon volledige omschrijving

Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Extra Bass White 1200x600x50 mm

Ecophon Extra Bass is een absorber voor de lage frequenties en maakt deel uit van de Master Rigid systemen. Hierdoor is spraak beter te onderscheiden en wordt het luistercomfort verhoogd. Extra Bass bestaat uit een kern van glaswol die volledig gesealed is in een microgeperforeerde plastic film. Dit maakt het eenvoudiger om het product te schuiven en plaatsen bovenop het Master Rigid plafond. Vanwege de hoge buigbaarheid hoeft de absorber nooit gesneden te worden en kan deze indien nodig bijv rond kabelgoten of dergelijke worden geinstalleerd. Voor de beste akoestische prestatie dient Extra Bass tenminste voor 45% van het plafondoppervlak bedekt te worden in de vorm van een 1200 mm brede strook langs de wanden in de vorm van een U, zie afbeelding.

Het produkt kan eenvoudig worden geinstalleerd en rondom installaties in het plenum worden gevouwen. Minimale hoogte voor demontage conform de installatieschema's van de Master Rigid systemen.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
Prijs Ingangsdatum Einddatum Minimale afname
Brutoprijs Op aanvraag 1 januari 2018

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (8 stuks)

Bijlagen

  • icon DoP (DoP Ecophon Master (01-07-2013) # 002DOP-S-20130701)

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex o.a.

Levering

Voorraadindicatie geen voorraadproduct

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3544-4090

URL

URL Leverancier Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL Fabrikant Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL artikel Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL Prestatieverklaring (DoP) Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.

Indelingen

Merk Ecophon
Artikelgroep Master
Model Extra Bass
Type Master Extra Bass
Productnaam Extra Bass

Classificatie

Hoofdgroep product Platen / Houtmaterialen
Productsoort
  • Akoestische plafondpanelen
  • Plafondpanelen
  • Plafonds
  • Platen
Productklasse [ETIM] EC012209
Klassenaam [ETIM] Plafondplaat
Obimex Hoofdgroep product Plafondpanelen
Obimex Productsoort Inleg 24 mm

Afmetingen

Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 50
Afmeting 1200x600 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur wit
Kleur Engels white

Tekst

Uitgebreide toelichting 2 Ecophon Extra Bass is een absorber voor de lage frequenties en maakt deel uit van de Master Rigid systemen. Hierdoor is spraak beter te onderscheiden en wordt het luistercomfort verhoogd. Extra Bass bestaat uit een kern van glaswol die volledig gesealed is in een microgeperforeerde plastic film. Dit maakt het eenvoudiger om het product te schuiven en plaatsen bovenop het Master Rigid plafond. Vanwege de hoge buigbaarheid hoeft de absorber nooit gesneden te worden en kan deze indien nodig bijv rond kabelgoten of dergelijke worden geinstalleerd. Voor de beste akoestische prestatie dient Extra Bass tenminste voor 45% van het plafondoppervlak bedekt te worden in de vorm van een 1200 mm brede strook langs de wanden in de vorm van een U, zie afbeelding.
Uitgebreide toelichting 3 Het produkt kan eenvoudig worden geinstalleerd en rondom installaties in het plenum worden gevouwen. Minimale hoogte voor demontage conform de installatieschema's van de Master Rigid systemen.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 002DOP-S-20130701
Milieu en Duurzaamheid In combinatie met het Master Rigid systeem is de extra bass voorzien van het Scandinavische milieukeurmerk "De Zwaan". Volledig recyclebaar.
Normering / Certificering 1 Extra bass is in combinatie met Master Rigid systemen gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk, Finse M1 emissieclassificatie voor bouwmaterialen en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie conform de installatieschema´s en installatiehandleidingen voor Master Rigid systemen. Voor informatie met betrekking tot de minimale totaalhoogte van het systeem zie materiaalspecificatie van de Master Rigid systemen.

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1 Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182. Voor de classificatie reactie op brand wordt verwezen naar de Master Rigid systemen (Master Rigid + Extra Bass).

Akoestisch

Geluidsabsorptie aw 1,00

Vocht

Vochtgedrag 1 De panelen zijn getest volgens ISO 4611 en bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren.

Zoektermen

Zoekterm 1 Ecophon Master
Zoektermen Afmetingen 1200mm 1200 mm 120cm 120 cm 600mm 600 mm 60cm 60 cm 1200x600x50mm 1200x600mm 1200 x 600 mm 120x60cm 120x60 cm 50mm 50 mm 5cm 5 cm

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 750,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 14.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen