Skip to content

Webwinkel

Ecophon Master Rigid E T24/gamma White Frost 1200x600x20 mm

   ×  per  ×  per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.

Ecophon Master Rigid E T24/gamma White Frost 1200x600x20 mm

Geschikt voor klaslokalen en overige ruimtes waar strikte eisen gelden voor een goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid en waar demonteerbaarheid essentieel is. Ecophon Master Rigid E heeft... Toon volledige omschrijving

Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Master Rigid E T24/gamma White Frost 1200x600x20 mm

Geschikt voor klaslokalen en overige ruimtes waar strikte eisen gelden voor een goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid en waar demonteerbaarheid essentieel is. Ecophon Master Rigid E heeft een verzonken zichtbare draagconstructie, de kantafwerking zorgt voor een schaduw effect dat ieder paneel accentueert. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich circa 10 mm onder de zichtzijde van het profiel. Ieder paneel wordt gefixeerd in het systeem met behulp van clips (patent aangevraagd), maar is nog volledig demonteerbaar.

Het systeem bestaat uit Ecophon Master Rigid E panelen, Ecophon Extra Bass en het Ecophon Connect systeem, met een gewicht van circa 3,5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. Het oppervlak bestaat uit een versterkte sandwich constructie. De zichtzijde is voorzien van een Akutex™ FT oppervlak. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn gegrond.

Ecophon Extra Bass wordt toegepast om de geluidsabsorptie te verbeteren in het lage frequentiegebied, en wordt geïnstalleerd boven op het verlaagd plafond. Voor de beste prestatie en systeemkwaliteit gebruikt u het Ecophon Connect gridsysteem en accessoires. De draagconstructie wordt vervaardigd van gegalvaniseerd staal.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
Prijs Ingangsdatum Einddatum Minimale afname
Brutoprijs Op aanvraag 1 januari 2018

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (10 stuks)

Bijlagen

  • icon DoP (DoP Ecophon Master (01-07-2013) # 002DOP-S-20130701)

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex o.a.

Levering

Voorraadindicatie geen voorraadproduct

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3544-4051

URL

URL Leverancier Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL Fabrikant Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL artikel Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL Prestatieverklaring (DoP) Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.

Indelingen

Merk Ecophon
Artikelgroep Master
Model Master Rigid E T24/gamma
Type Master Rigid E
Productnaam Master Rigid E T24/gamma

Classificatie

Hoofdgroep product Platen / Houtmaterialen
Productsoort
  • Akoestische plafondpanelen
  • Plafondpanelen
  • Plafonds
  • Platen
Productklasse [ETIM] EC012209
Klassenaam [ETIM] Plafondplaat
Obimex Hoofdgroep product Plafondpanelen
Obimex Productsoort Doorzak 24 mm

Afmetingen

Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Afmeting 1200x600 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur White Frost
Lichtreflectie White Frost, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 85% lichtreflectie (waarvan meer dan 99% uit diffuse reflectie bestaat). Retro reflectie coëfficiënt 63 mcd/(m²lx). Glans < 1.
Lichtreflectie (%) 85

Tekst

Uitgebreide toelichting 2 Geschikt voor klaslokalen en overige ruimtes waar strikte eisen gelden voor een goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid en waar demonteerbaarheid essentieel is. Ecophon Master Rigid E heeft een verzonken zichtbare draagconstructie, de kantafwerking zorgt voor een schaduw effect dat ieder paneel accentueert. De zichtzijde van elk paneel bevindt zich circa 10 mm onder de zichtzijde van het profiel. Ieder paneel wordt gefixeerd in het systeem met behulp van clips (patent aangevraagd), maar is nog volledig demonteerbaar.
Uitgebreide toelichting 3 Het systeem bestaat uit Ecophon Master Rigid E panelen, Ecophon Extra Bass en het Ecophon Connect systeem, met een gewicht van circa 3,5 kg/m². De panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. Het oppervlak bestaat uit een versterkte sandwich constructie. De zichtzijde is voorzien van een Akutex™ FT oppervlak. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn gegrond.
Uitgebreide toelichting 4 Ecophon Extra Bass wordt toegepast om de geluidsabsorptie te verbeteren in het lage frequentiegebied, en wordt geïnstalleerd boven op het verlaagd plafond. Voor de beste prestatie en systeemkwaliteit gebruikt u het Ecophon Connect gridsysteem en accessoires. De draagconstructie wordt vervaardigd van gegalvaniseerd staal.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 002DOP-S-20130701
Milieu en Duurzaamheid Voorzien van het Scandinavische milieukeurmerk "De Zwaan". Volledig recyclebaar.
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 Gecertificeerd met het Binnenklimaat Keurmerk, Finse M1 emissieclassificatie voor bouwmaterialen en aanbevolen door de Zweedse Astma en Allergie Associatie.

Gebruik en Verwerking

Onderhoud De panelen mogen dagelijks worden afgestoft en gestofzuigd en wekelijks met een vochtige doek worden gereinigd.

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/5N and Class 1/A/5N if b>625 mm Class 2/C/0N and Class 1/A/0N

Brand

Brandklasse A2-s1, d0

Akoestisch

Geluidsabsorptie aw 0,95

Vocht

Vochtgedrag 1 De panelen zijn getest volgens ISO 4611 en bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren.

Zoektermen

Zoekterm 1 Ecophon Master
Zoektermen Afmetingen 1200mm 1200 mm 120cm 120 cm 600mm 600 mm 60cm 60 cm 1200x600x20mm 1200x600mm 1200 x 600 mm 120x60cm 120x60 cm 20mm 20 mm 2cm 2 cm

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 750,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 14.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen