Skip to content

Webwinkel

Ecophon Hygiene Perf.Plus A Wall wit 500, 1200x600x40mm 6 st/pk

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Hygiene Foodtec™ Wall C3 is een geluidsabsorberend wandysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen op wanden boven het niveau dat door mensen bereikbaar is1

Ecophon Hygiene Foodtec™ Wall C3 is een geluidsabsorberend wandysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen op wanden boven het niveau dat door mensen bereikbaar is of waar geen risico is op mechanische belasting. Voorbeelden van toepassingen: de voedings- en drankenindustrie, restaurants en cateringkeukens. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec™ wandpanelen met een kern van glaswol met hoge dichtheid. Beide zijn zijn voorzien van het geverfde HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De kanten zijn geverfd. Het bevestigingsmateriaal Connect Wandbevestiging C3 is gemaakt van roestvast staaldraad. Het paneel wordt 40 mm vanaf de wand gepositioneerd om luchtcirculatie mogelijk te maken. Het gewicht van het systeem is 3 kg/stuk.

Akutex™ HS voor hygiënische toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan natte reiniging

Akutex™ HS is een geverfd oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming voor Hygiene toepassingen waar natte reiniging vereist is. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Het is daarom geschikt voor omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente natte reiniging is vereist, zoals: Voedingsindustrie (Groot)keukens Drankenindustrie

Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec wandpanelen met aan beide zijden het geverfde HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De kanten zijn geverfd.

De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. Het bevestigingsmateriaal Connect Wandbevestiging C3 is gemaakt van roestvast staaldraad. Het paneel wordt 40 mm vanaf de wand gepositioneerd om luchtcirculatie mogelijk te maken. Het gewicht van het systeem is 3 kg/stuk.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 145,09 per 1 st
    Ingangsdatum: 27 november 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (6 stuks)

Afbeeldingen

  • icon foodtec_wall_ 40_tile_tif_88674.jpg
  • icon Hygiene_Foodtec Wall C3_ic_edge_eps_33036.jpg
  • icon foodtec_wall_c3_section_tif_88677.jpg
  • icon foodtec_wall_c3_system_tif_88680.jpg
  • icon wall_fixing_c3_tif_615330.jpg
  • icon TAYS_43_tif_2763439.jpg
  • icon TAYS_53_tif_2763447.jpg
  • icon 32468__440.jpg (Afbeelding 5)
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700020312

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3513-6210
Intrastatcode 70193900

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005933182
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Hygiene
Fabrikantindeling 1 Panelen
Fabrikantindeling 2 Hygiene
Fabrikantindeling 3 Hygiene Foodtec
Model Hygiene Foodtec Wall

Afmetingen

Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 40
Afmeting 1200x600 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 19,4
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code f1f1f1
NCS Code NCS S 0500-N
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Lichtreflectie Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N.
Lichtreflectie (%) 84
Oppervlak Akutex HS

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Ecophon Hygiene Foodtec™ Wall C3 is een geluidsabsorberend wandysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen op wanden boven het niveau dat door mensen bereikbaar is of waar geen risico is op mechanische belasting. Voorbeelden van toepassingen: de voedings- en drankenindustrie, restaurants en cateringkeukens. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec™ wandpanelen met een kern van glaswol met hoge dichtheid. Beide zijn zijn voorzien van het geverfde HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De kanten zijn geverfd. Het bevestigingsmateriaal Connect Wandbevestiging C3 is gemaakt van roestvast staaldraad. Het paneel wordt 40 mm vanaf de wand gepositioneerd om luchtcirculatie mogelijk te maken. Het gewicht van het systeem is 3 kg/stuk.
Uitgebreide toelichting 2 Akutex™ HS voor hygiënische toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan natte reiniging
Uitgebreide toelichting 3 Akutex™ HS is een geverfd oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming voor Hygiene toepassingen waar natte reiniging vereist is. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Het is daarom geschikt voor omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente natte reiniging is vereist, zoals: Voedingsindustrie (Groot)keukens Drankenindustrie
Uitgebreide toelichting 4 Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec wandpanelen met aan beide zijden het geverfde HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De kanten zijn geverfd.
Uitgebreide toelichting 5 De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. Het bevestigingsmateriaal Connect Wandbevestiging C3 is gemaakt van roestvast staaldraad. Het paneel wordt 40 mm vanaf de wand gepositioneerd om luchtcirculatie mogelijk te maken. Het gewicht van het systeem is 3 kg/stuk.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 004DOP-S-20130701
Milieu en Duurzaamheid Voorzien van het Scandinavische milieukeurmerk "De Zwaan". Volledig recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 5, conform ISO 14644-1
Normering / Certificering 2 CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 6,75

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Voor informatie over de minimale afhanghoogte van het systeem, zie materiaalspecificatie.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen en stofzuigen. Wekelijks vochtig afnemen op alle oppervlakken, Hogedruk reiningen en vochtig reiningen twee maal per jaar (water temperatuur max. 35°C). Stoom reinigen vier maal per jaar. Bestand tegen gebruik van meest voorkomende chemische desinfectanten.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen kunnen worden gedemonteerd.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.

Akoestisch

Geluidsisolatie Meetresultaten conform EN ISO 354. Classificatie conform EN ISO 11654. Geluidsabsorptie klasse A, Aw 0,95
Geluidsabsorptie Testresultaten: EN ISO 354, Classificatie EN ISO 11654

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Vochtgedrag 1 De panelen zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren (ISO 4611). Bij het reinigen is een hogere temperatuur/vochtigheid dan hierboven aangegeven, toegestaan.

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen