Skip to content

Webwinkel

Ecophon Hygiene Perf.Plus A T24 wit 500, 600x600x20mm 20 st/pk

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Hygiene Foodtec™ A C3 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoog kan1

Ecophon Hygiene Foodtec™ A C3 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoog kan zijn. Voorbeelden van toepassingen: de voedings- en drankenindustrie, restaurants en cateringkeukens. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec™ A panelen met een kern van glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is voorzien van het geverfd Akutex™ HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De achterzijde en kanten zijn geverfd. Het paneel is ontworpen om regelmatig gedemonteerd en gereinigd te worden. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid, corrosieklasse C3. Het totale gewicht van het systeem is 3,5 kg/m2 (20 mm) en 5 kg/m2 (40 mm). De panelen worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Akutex™ HS voor hygiënische toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan natte reiniging

Akutex™ HS is een geverfd oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming voor Hygiene toepassingen waar natte reiniging vereist is. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Het is daarom geschikt voor omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente natte reiniging is vereist, zoals: Voedingsindustrie (Groot)keukens Drankenindustrie

Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec A panelen waarvan de zichtzijde is voorzien van het geverfd Akutex HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De achterzijde en kanten zijn geverfd.

Het paneel is ontworpen om regelmatig gedemonteerd en gereinigd te worden.

De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gelakt gegalvaniseerd staal, corrosieklasse C3. Het totale gewicht van het systeem is 3,5 kg/m2 (20 mm) en 5 kg/m2 (40 mm).

De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 133,53 per 1 m2
    Ingangsdatum: 2 april 2024

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (20 stuks)

Afbeeldingen

  • icon foodtec_a_20_tile_tif_615328.jpg
  • icon Hygiene_Foodtec A C3_ic_edge_eps_33030.jpg
  • icon foodtec_a_c3M_20_section_tif_3026981.jpg
  • icon foodtec_a_system_tif_88649.jpg
  • icon 30752 102_1064_003_tif_1121964.jpg
  • icon 9343_tif_38052.jpg
  • icon foodtec_a_20_tile_tif_615328.jpg
  • icon Hygiene_Foodtec A C3_ic_edge_eps_33030.jpg
  • icon foodtec_a_c3M_20_section_tif_3026981.jpg
  • icon foodtec_a_system_tif_88649.jpg
  • icon 30752 102_1064_003_tif_1121964.jpg
  • icon 9343_tif_38052.jpg
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))
  • icon Afbeelding (Afbeelding (jpg))

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700020307

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3513-6110
Intrastatcode 70193900

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005933177
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Hygiene
Fabrikantindeling 1 Panelen
Fabrikantindeling 2 Hygiene
Fabrikantindeling 3 Hygiene Foodtec
Kortingsgroep panelen
Model Hygiene Foodtec A T24

Afmetingen

Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Afmeting 600x600 mm
Diepte [ETIM] 20 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 17,4
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code f1f1f1
NCS Code NCS S 0500-N
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Lichtreflectie Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N.
Lichtreflectie (%) 84
Oppervlak Akutex HS
Kantafwerking algemeen inleg
Kantafwerking fabrikant Kant A

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Ecophon Hygiene Foodtec™ A C3 is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is. Het systeem wordt aanbevolen in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoog kan zijn. Voorbeelden van toepassingen: de voedings- en drankenindustrie, restaurants en cateringkeukens. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec™ A panelen met een kern van glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is voorzien van het geverfd Akutex™ HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De achterzijde en kanten zijn geverfd. Het paneel is ontworpen om regelmatig gedemonteerd en gereinigd te worden. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid, corrosieklasse C3. Het totale gewicht van het systeem is 3,5 kg/m2 (20 mm) en 5 kg/m2 (40 mm). De panelen worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.
Uitgebreide toelichting 2 Akutex™ HS voor hygiënische toepassingen waar hoge eisen worden gesteld aan natte reiniging
Uitgebreide toelichting 3 Akutex™ HS is een geverfd oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming voor Hygiene toepassingen waar natte reiniging vereist is. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen. Het is daarom geschikt voor omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente natte reiniging is vereist, zoals: Voedingsindustrie (Groot)keukens Drankenindustrie
Uitgebreide toelichting 4 Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Foodtec A panelen waarvan de zichtzijde is voorzien van het geverfd Akutex HS oppervlak dat bestand is tegen vlekvorming. De achterzijde en kanten zijn geverfd.
Uitgebreide toelichting 5 Het paneel is ontworpen om regelmatig gedemonteerd en gereinigd te worden.
Uitgebreide toelichting 6 De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gelakt gegalvaniseerd staal, corrosieklasse C3. Het totale gewicht van het systeem is 3,5 kg/m2 (20 mm) en 5 kg/m2 (40 mm).
Uitgebreide toelichting 7 De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 004DOP-S-20130701
CE-markering De CE markering omvat eigenschappen zoals geluidsabsorptie, emissies, brandveiligheid en mechanische eigenschappen. Alle Ecophon plafondproducten zijn CE gemarkeerd conform de Europese standard EN13964, en individuele productprestaties zijn vastgelegd in Declaration of Performance (DoP) documenten.
Milieu en Duurzaamheid Voorzien van het Scandinavische milieukeurmerk "De Zwaan". Volledig recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 5, conform ISO 14644-1
Normering / Certificering 2 CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen en stofzuigen. Wekelijks vochtig afnemen op alle oppervlakken, Hogedruk reiningen en vochtig reiningen twee maal per jaar (water temperatuur max. 35°C). Stoom reinigen vier maal per jaar. Bestand tegen gebruik van meest voorkomende chemische desinfectanten.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen kunnen worden gedemonteerd. Minimale demontagehoogte conform de installatieschema's. De panelen worden bevestigd met Hygiene Clip 20 om efficiënte reiniging ter plaatse mogelijk te maken. De clips kunnen gemakkelijk van boven het plafond worden losgenomen. Er is een eenvoudig te openen, afgedicht Connect Inspectieluik verkrijgbaar voor gemakkelijke toegang tot het plenum.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/5N and Class 1/A/5N if b>625 mm Class 2/C/0N and Class 1/A/0N

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Vochtgedrag 1 De panelen zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren (ISO 4611). Bij het reinigen is een hogere temperatuur/vochtigheid dan hierboven aangegeven, toegestaan.

Akoestisch

Geluidsisolatie Meetresultaten conform EN ISO 354. Classificatie conform EN ISO 11654. Geluidsabsorptie klasse A, Aw 0,95
Geluidsabsorptie Testresultaten: EN ISO 354, Classificatie EN ISO 11654
Geluidsabsorptie aw 0,85 (20mm)
Geluidsabsorptieklasse (EN-ISO 11654) B
Geluidsabsorptie 85 %

Materiaal

Materiaal Zachtmineraal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen