Skip to content

Webwinkel

Ecophon Hygiene Protec A T24 wit 500, 600x600x20mm 20 st/pk

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Hygiene Protec™ A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Voorbeelden van toepassingen: de far1

Ecophon Hygiene Protec™ A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Voorbeelden van toepassingen: de farmaceutische en elektronica industrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 en B10 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Protec™ A panelen met een kern van glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is voorzien van het geverfde Akutex™ HP oppervlak om aanhechting van deeltjes te voorkomen. De achterzijde en kanten zijn geverfd. De draagconstructie is een zichtbaar Connect™ T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Hygiene Protec™ A kan ook worden geïnstalleerd met C3 ophangsysteem als de omgeving een systeem met een hogere corrosiebestendigheid vereist.

Akutex™ HP een oppervlak met lage emissie van deeltjes voor Hygiene toepassingen in droge omstandigheden

Akutex™ HP is een geverfd oppervlak dat aanhechting van deeltjes voorkomt. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen.  Het is bedoeld voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar af en toe vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is.

De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar Connect T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2.

De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 125,99 per 1 m2
    Ingangsdatum: 2 april 2024

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (20 stuks)

Afbeeldingen

  • icon protec_a_tile_tif_88995.jpg
  • icon Hygiene_Protec A_ic_edge_eps_33098.jpg
  • icon protec_a_c1_section_tif_88987.jpg
  • icon protec_a_system_tif_88992.jpg
  • icon Kimball Electronics Pozna Hygiene Protec A_1_tif_38130.jpg
  • icon TU-TNW_7_tif_8317918.jpg
  • icon protec_a_tile_tif_88995.jpg
  • icon Hygiene_Protec A_ic_edge_eps_33098.jpg
  • icon protec_a_c1_section_tif_88987.jpg
  • icon protec_a_system_tif_88992.jpg
  • icon Kimball Electronics Pozna Hygiene Protec A_1_tif_38130.jpg
  • icon TU-TNW_7_tif_8317918.jpg
  • icon HYGIENE PROTEC 1.jpg
  • icon HYGIENE PROTEC 2.jpg
  • icon HYGIENE PROTEC 3.jpg
  • icon HYGIENE PROTEC.jpg
  • icon HYGIENE PROTEC 4.jpg

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700020315

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3513-6300
Intrastatcode 70193900

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005933185
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Hygiene
Fabrikantindeling 1 Panelen
Fabrikantindeling 2 Hygiene
Fabrikantindeling 3 Hygiene Protec
Kortingsgroep panelen
Model Hygiene Protec A T24

Afmetingen

Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Afmeting 600x600 mm
Diepte [ETIM] 20 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 17,8
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code f1f1f1
NCS Code NCS S 0500-N
Kleurcode 500
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 500, benadert NCS kleurmonster S 0500-N, 84% licht reflectie.
Lichtreflectie (%) 84
Oppervlak Akutex HP
Kantafwerking algemeen inleg
Kantafwerking fabrikant Kant A

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Ecophon Hygiene Protec™ A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar incidentele vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is. Voorbeelden van toepassingen: de farmaceutische en elektronica industrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 en B10 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Protec™ A panelen met een kern van glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is voorzien van het geverfde Akutex™ HP oppervlak om aanhechting van deeltjes te voorkomen. De achterzijde en kanten zijn geverfd. De draagconstructie is een zichtbaar Connect™ T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect™ Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Hygiene Protec™ A kan ook worden geïnstalleerd met C3 ophangsysteem als de omgeving een systeem met een hogere corrosiebestendigheid vereist.
Uitgebreide toelichting 2 Akutex™ HP een oppervlak met lage emissie van deeltjes voor Hygiene toepassingen in droge omstandigheden
Uitgebreide toelichting 3 Akutex™ HP is een geverfd oppervlak dat aanhechting van deeltjes voorkomt. Het oppervlak is bestand tegen de gebruikelijke reinigings- en desinfectiemiddelen.  Het is bedoeld voor omgevingen waar eisen worden gesteld aan een lage uitstoot van deeltjes en waar af en toe vochtige reiniging en/of desinfectie vereist is.
Uitgebreide toelichting 4 De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar Connect T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is 3-4 kg/m2.
Uitgebreide toelichting 5 De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 004DOP-S-20130701
CE-markering De CE markering omvat eigenschappen zoals geluidsabsorptie, emissies, brandveiligheid en mechanische eigenschappen. Alle Ecophon plafondproducten zijn CE gemarkeerd conform de Europese standard EN13964, en individuele productprestaties zijn vastgelegd in Declaration of Performance (DoP) documenten.
Milieu en Duurzaamheid Invloed op het milieu: Volledig recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 5,2

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen kunnen worden gedemonteerd. Minimale demontagehoogte conform de installatieschema's. De panelen worden bevestigd met Hygiene Clip 20 om efficiënte reiniging ter plaatse mogelijk te maken. De clips kunnen gemakkelijk van boven het plafond worden losgenomen. Er is een eenvoudig te openen, afgedicht Connect Inspectieluik verkrijgbaar voor gemakkelijke toegang tot het plenum.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/5N and Class 1/A/5N if b>625 mm Class 2/C/0N and Class 1/A/0N

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.

Akoestisch

Geluidsabsorptie aw 0,90
Geluidsabsorptieklasse (EN-ISO 11654) A
Geluidsabsorptie 90 %

Materiaal

Materiaal
  • Zachtmineraal
  • Glaswol
Materiaal Zachtmineraal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen