Skip to content

Webwinkel

Ecophon Meditec A T24 PE, wit 010, 600x600x15mm 40 st/pk Vervallen

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet leverbaar

Ecophon Hygiene Meditec A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar regelmatige desinfectie en/of reiniging vereist is. Dit systeem wordt aanbevolen voor droge ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: spreekkamers in ziekenhuizen.1

Ecophon Hygiene Meditec A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar regelmatige desinfectie en/of reiniging vereist is. Dit systeem wordt aanbevolen voor droge ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: spreekkamers in ziekenhuizen. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Meditec A panelen waarvan de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd reinigbaar Akutex™ TH oppervlak. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag. De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 2,5 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect Universeel Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Akutex™ TH een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde reinigingseisen

Akutex™ TH is een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde eisen op het gebied van reiniging. Het is een geverfd reinigbaar oppervlak voor omgevingen waar vervuiling kan voorkomen en regelmatig reiniging of desinfectie vereist is. Vochtig afnemen is het meest gangbaar maar ook reiniging onder lage druk is mogelijk.

Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Meditec A panelen waarvan de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd reinigbaar Akutex™ TH oppervlak. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag.

De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 2,5 kg/m2.

De panelen worden vastgezet met Connect Universeel Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 65,54 per 1 m2
    Ingangsdatum: 27 november 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (40 stuks)

Afbeeldingen

  • icon meditec_a_tile_tif_88942.jpg
  • icon Hygiene_Meditec A_ic_edge_eps_33102.jpg
  • icon meditec_a_c1_section_tif_88934.jpg
  • icon meditec_a_system_tif_88937.jpg
  • icon B20-991749 with people in corridor_tif_3458251.jpg
  • icon _21822 Centre_de_dialyse_de_Pau_HygMed_01 XL_tif_3458255.jpg

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700020020

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3542-7402
Intrastatcode 70193900

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005932692
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Hygiene
Kortingsgroep panelen
Model Hygiene Meditec A T24

Afmetingen

Lengte (mm) 600
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 15
Afmeting 600x600 mm
Diepte [ETIM] 15 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 20
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code ecede8
NCS Code NCS S 0502-Y
Kleurcode 010
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 010, benadert NCS kleurmonster S 0502-Y, 84% licht reflectie.
Lichtreflectie Wit 010, benadert NCS kleurmonster S 0502-Y.
Lichtreflectie (%) 84
Oppervlak Akutex TH
Kantafwerking algemeen inleg
Kantafwerking fabrikant Kant A

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Ecophon Hygiene Meditec A is een geluidsabsorberend plafondsysteem voor omgevingen waar regelmatige desinfectie en/of reiniging vereist is. Dit systeem wordt aanbevolen voor droge ruimtes. Voorbeelden van toepassingen: spreekkamers in ziekenhuizen. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90351 en clean room geclassificeerd conform ISO 5. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Meditec A panelen waarvan de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd reinigbaar Akutex™ TH oppervlak. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag. De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 2,5 kg/m2. De panelen worden vastgezet met Connect Universeel Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.
Uitgebreide toelichting 2 Akutex™ TH een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde reinigingseisen
Uitgebreide toelichting 3 Akutex™ TH is een oppervlak voor Hygiene toepassingen met gematigde eisen op het gebied van reiniging. Het is een geverfd reinigbaar oppervlak voor omgevingen waar vervuiling kan voorkomen en regelmatig reiniging of desinfectie vereist is. Vochtig afnemen is het meest gangbaar maar ook reiniging onder lage druk is mogelijk.
Uitgebreide toelichting 4 Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Meditec A panelen waarvan de zichtzijde is afgewerkt met een geverfd reinigbaar Akutex™ TH oppervlak. De achterzijde van het paneel is voorzien van glasvlies en de kanten zijn behandeld met een grondlaag.
Uitgebreide toelichting 5 De kern van de panelen bestaat uit glaswol met een hoge dichtheid volgens de 3RD Technology. De draagconstructie is een zichtbaar T24 systeem van gegalvaniseerd staal. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 2,5 kg/m2.
Uitgebreide toelichting 6 De panelen worden vastgezet met Connect Universeel Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 004DOP-S-20130701
CE-markering De CE markering omvat eigenschappen zoals geluidsabsorptie, emissies, brandveiligheid en mechanische eigenschappen. Alle Ecophon plafondproducten zijn CE gemarkeerd conform de Europese standard EN13964, en individuele productprestaties zijn vastgelegd in Declaration of Performance (DoP) documenten.
Milieu en Duurzaamheid Voorzien van het Scandinavische milieukeurmerk "De Zwaan". Volledig recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 Binnenklimaat: Gecertificeerd met het Deense Binnenklimaat Keurmerk.
Normering / Certificering 2 Californische Emissie Regeling, CDPH
Normering / Certificering 3 Clean Room: Geclassificeerd als ISO klasse 5, conform ISO 14644-1
Normering / Certificering 4 CO₂: Van EPD conform ISO 14025 / EN 15804. Kg CO₂ equiv/m²; 2,59

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Connect kantverf. De doorvoeren moeten worden afgewerkt met een geschikt afdichtingsmiddel.
Onderhoud Reiniging: De panelen mogen dagelijks worden afgestofd en gestofzuigd en wekelijks vochtig gereinigd. Bestand tegen gebruik van waterstofperoxide damp.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen kunnen worden gedemonteerd. Minimale demontagehoogte conform de installatieschema's. De panelen worden bevestigd met Hygiene Clip 20 om efficiënte reiniging ter plaatse mogelijk te maken. De clips kunnen gemakkelijk van boven het plafond worden losgenomen. Er is een eenvoudig te openen, afgedicht Connect Inspectieluik verkrijgbaar voor gemakkelijke toegang tot het plenum.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als onbrandbaar conform EN-ISO 1182. Het systeem is geclassificeerd als brandwerend conform NT FIRE 003.

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/3N and Class 1/A/3N if b>625 mm Class 2/C/0N and Class 1/A/0N

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.
Vochtgedrag 1 De panelen zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C zonder door te buigen, te vervormen of te delamineren (ISO 4611). Bij het reinigen is een hogere temperatuur/vochtigheid toegestaan. Het ophangsysteem en accessoires voldoen aan de eisen van corrosieklasse C1 conform EN ISO 12944-2. Voor microbiologische weerstand zie Functionele eigenschappen: Vochtbestendigheid.

Akoestisch

Geluidsisolatie Meetresultaten conform EN ISO 354. Classificatie conform EN ISO 11654. Aw 0,70-1,00, NRC 0,85-0,90
Geluidsabsorptie Testresultaten: EN ISO 354, Classificatie EN ISO 11654
Geluidsabsorptie aw 0,90
Geluidsabsorptieklasse (EN-ISO 11654) A
Geluidsabsorptie 90 %

Materiaal

Materiaal
  • Zachtmineraal
  • Glaswol
Materiaal Zachtmineraal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen