Skip to content

Webwinkel

Ecophon Hygiene Advance Paspaneel, wit 141, 1200x600x20mm 14 st/pk

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Ecophon Hygiene Advance A C4 is een uniek geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen met hoge eisen. Alle componenten van speciaal behandeld staal, zijn bestand tegen dagelijks vochtige reiniging en krachtige reinigings- en desinfe1

Ecophon Hygiene Advance A C4 is een uniek geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen met hoge eisen. Alle componenten van speciaal behandeld staal, zijn bestand tegen dagelijks vochtige reiniging en krachtige reinigings- en desinfectiemiddelen. Voorbeelden van toepassingen: zones met constante hoge luchtvochtigheid en risico op corrosie; spoelkeukens en visindustrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 4. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Advance A panelen op basis van glaswol met een hoge dichtheid, omsloten door een gladde film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. Deze film is vuilafstotend en bestand tegen de meeste chemicaliën. De draagconstructie is een zichtbaar T24 C4 wit systeem vervaardigd uit speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 3 kg/m2 (20 mm) en 4,5 kg/m2 (40 mm). De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Voor toegang tot het plenum wordt een speciale Connect Democlip gebruikt in combinatie met een Ecophon Hygiene Advance A paneel van 20 mm dikte. Ecophon Hygiene Advance A C4 is een technisch plafondsysteem waarbij esthetische verschillen kunnen voorkomen. Deze doen geen afbreuk aan de functionaliteit. Hygiene Advance A kan ook worden geïnstalleerd met C3 corrosiebestendig ophangsysteem voor vochtige omgevingen met minder hoge eisen.

Advance een hoogwaardige film ondoordringbaar voor deeltjes en water

Advance™ film is een hoogwaardige film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. De film is ook vuilafstotend en bestand tegen de meest voorkomende chemische desinfectanten. Advance™ film is geschikt voor toepassing in omgevingen waar een hoog risico is op vervuiling en waar dagelijkse reiniging vereist is.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 207,32 per 1 m2
    Ingangsdatum: 27 november 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Pak (14 stuks)

Afbeeldingen

  • icon advance_a_c4_20_tile_tif_615320.jpg
  • icon Hygiene_Advance A_ic_edge_eps_33094.jpg
  • icon advance_a_c3M_20_section_tif_3026985.jpg
  • icon advance_a_c3_system_tif_88191.jpg
  • icon 30572 Engelsviken_tif_1121880.jpg
  • icon Engelsviken174_tif_23012.jpg
  • icon 30620 skagen093_tif_1121886.jpg
  • icon Engelsviken096_tif_23006.jpg
  • icon Engelsviken100_tif_23008.jpg

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700020016

Algemeen

Alternatieve artikelcode 3513-8003
Intrastatcode 70193900

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005932688
URL Fabrikant https://www.ecophon.com/nl
URL Prestatieverklaring (DoP) http://www.ecophon.com/dop

Indelingen

Artikelgroep Hygiene
Fabrikantindeling 1 Panelen
Fabrikantindeling 2 Hygiene
Fabrikantindeling 3 Hygiene Advance
Model Hygiene Advance Technical tile

Afmetingen

Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 20
Afmeting 1200x600 mm
Diepte [ETIM] 20 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 23,4
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Wit
RGB-code efefef
NCS Code NCS S 1000-N
Kleurcode White 141
Kleuromschrijving Visuele uitstraling: Wit 141, benadert NCS kleurmonster S 1000-N, 73% licht reflectie. Let op: Er is een klein verschil in glans en uiterlijk tussen het Hygiene Advance paneel en het Hygiene Advance technisch paneel.
Lichtreflectie Wit 141, benadert NCS kleurmonster S 1000-N, 73% licht reflectie. Let op: Er is een klein verschil in glans en uiterlijk tussen het Hygiene Advance paneel en het Hygiene Advance technisch paneel.
Lichtreflectie (%) 73
Oppervlak Advance
Kantafwerking algemeen inleg
Kantafwerking fabrikant Kant A

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Ecophon Hygiene Advance A C4 is een uniek geluidsabsorberend plafondsysteem voor gebruik in omgevingen met hoge eisen. Alle componenten van speciaal behandeld staal, zijn bestand tegen dagelijks vochtige reiniging en krachtige reinigings- en desinfectiemiddelen. Voorbeelden van toepassingen: zones met constante hoge luchtvochtigheid en risico op corrosie; spoelkeukens en visindustrie. Het systeem is geclassificeerd B1 en B5 voor zone 4 conform standaard NF S 90-351 en clean room geclassificeerd conform ISO 4. Het systeem bestaat uit Ecophon Hygiene Advance A panelen op basis van glaswol met een hoge dichtheid, omsloten door een gladde film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. Deze film is vuilafstotend en bestand tegen de meeste chemicaliën. De draagconstructie is een zichtbaar T24 C4 wit systeem vervaardigd uit speciaal behandeld staal met een hoge corrosiebestendigheid. Het totale gewicht van het systeem is ongeveer 3 kg/m2 (20 mm) en 4,5 kg/m2 (40 mm). De panelen worden vastgezet met Connect Hygiene Clips om extra druk te kunnen weerstaan tijdens reiniging en vervuiling te minimaliseren. Voor toegang tot het plenum wordt een speciale Connect Democlip gebruikt in combinatie met een Ecophon Hygiene Advance A paneel van 20 mm dikte. Ecophon Hygiene Advance A C4 is een technisch plafondsysteem waarbij esthetische verschillen kunnen voorkomen. Deze doen geen afbreuk aan de functionaliteit. Hygiene Advance A kan ook worden geïnstalleerd met C3 corrosiebestendig ophangsysteem voor vochtige omgevingen met minder hoge eisen.
Uitgebreide toelichting 2 Advance een hoogwaardige film ondoordringbaar voor deeltjes en water
Uitgebreide toelichting 3 Advance™ film is een hoogwaardige film die ondoordringbaar is voor deeltjes en water. De film is ook vuilafstotend en bestand tegen de meest voorkomende chemische desinfectanten. Advance™ film is geschikt voor toepassing in omgevingen waar een hoog risico is op vervuiling en waar dagelijkse reiniging vereist is.

Normering en certificering

DoP Ja
DoP Certificaat 004DOP-S-20130701
CE-markering De CE markering omvat eigenschappen zoals geluidsabsorptie, emissies, brandveiligheid en mechanische eigenschappen. Alle Ecophon plafondproducten zijn CE gemarkeerd conform de Europese standard EN13964, en individuele productprestaties zijn vastgelegd in Declaration of Performance (DoP) documenten.
Milieu en Duurzaamheid Invloed op het milieu: Gedeeltelijk recyclebaar.
Emissie gevaarlijke stoffen Finse M1 | Franse VOC A+
Formaldehydeklasse E1
Normering / Certificering 1 CO₂: Van EPD conform ISO 14040. Kg CO₂ equiv/m²; 4,0

Gebruik en Verwerking

Verwerking Installatie: Montage conform installatieschema, installatiehandleiding en Drawing Aid. Snijvlakken moeten worden behandeld met Hygiëne Advance Tape.
Onderhoud Reiniging: Dagelijks afstoffen, stofzuigen, vochtig reiningen, hogedruk reiningen en stoom reinigen. Water temperatuur max. 70°C. Bestand tegen gebruik van meest voorkomende chemische desinfectanten en tegen waterstofperoxide damp.
Bevestiging Toegankelijkheid: De panelen zijn demonteerbaar. Minimale afhanghoogte conform Installatieschema. De panelen worden op hun plaats gehouden met Connect Hygiene Clips om effectieve reiniging mogelijk te maken. De clips kunnen eenvoudig van bovenaf verwijderd worden. Connect Democlips 20 C4 zijn leverbaar om toegang tot het plenum te vergemakkelijken.
Belastbaar Mechanische eigenschappen: Zie tabel voor Maximale belasting en Minimaal draagvermogen en Functionele eigenschappen, Mechanische eigenschappen op www.ecophon.nl

Sterkte

Buigtreksterkte Class 2/C/5N and 1/A/5N if b>625 mm Class 2/C/0N and 1/A/0N

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1
Brandklasse normnaam Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen
Brandveiligheid De kern van glaswol van de panelen is getest en geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.

Vocht

Vochtbestendigheid De panelen zijn getest volgens de standaard EN 13964 en zijn bestand tegen een permanente relatieve luchtvochtigheid tot max. 95% bij 30°C. De panelen zijn ook beschikbaar voor bijzondere veeleisende omgevingen. Neem contact op met Ecophon voor het specificeren van uw project.

Materiaal

Materiaal
  • Zachtmineraal
  • Glaswol
Materiaal Zachtmineraal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen