Skip to content

Webwinkel

Api ts 1724 mm t24 sneeuwwit tbv bandraster 100 (40st/pk)

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet uit voorraad leverbaar

Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profiel1

Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel onderscheid zich door de bevestigingsgroef waarin wanden en accessoires bevestigd kunnen worden. De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.

Het Omega-Plus systeem bestaat uit een 100mm breed vlak draagprofiel dat voorzien is van een unieke montagegroef. Deze maakt het mogelijk systeemwanden, bewegwijzering, brandmelders en andere accessoires op eenvoudige wijze aan het plafond te bevestigen. De kunststof strip in de montagegroef onttrekt de bevestigingspunten en bedrading aan het zicht.

De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.

De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 5,87 per 1 m1
    Ingangsdatum: 27 november 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Stuk (1,72 meter)
Pak (40 stuks)

Bijlagen

  • icon Quick-LockOmegaPB2009NL.pdf (productdatablad 1)
  • icon Quick-LockOmegaPB2009NL.pdf (productdatablad 1)

Afbeeldingen

  • icon 4110118_2017_QL24-38 TS1724 hk2_s-wit_PIM (Large).jpg
  • icon Kantoor_Amersfoort03.jpg (Afbeelding 1)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar-RF_OA.jpg (Afbeelding 2)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar_Detail1-RF_OA.jpg (Afbeelding 3)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar_Detail2-1_VA.jpg (Afbeelding 4)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar-RF_BA.jpg (Afbeelding 5)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar_Detail1-RF_BA.jpg (Afbeelding 6)
  • icon W-Omega-Plus_zichtbaar_Detail2-BrandM-RF_OA.jpg (Afbeelding 7)

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 123101316

Algemeen

Alternatieve artikelcode 4110118
Intrastatcode 72166190

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0005930378
URL Fabrikant https://www.api.nl/

Indelingen

Artikelgroep QL 24/38 T-stuk bandr. 100

Afmetingen

Lengte (mm) 1724
Breedte (mm) 24
Hoogte (mm) 38
Afmeting L= 1724 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 24,3
Gewicht eenheid pak

Kleur en Oppervlak

Kleur Sneeuwwit

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel onderscheid zich door de bevestigingsgroef waarin wanden en accessoires bevestigd kunnen worden. De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.
Uitgebreide toelichting 2 Het Omega-Plus systeem bestaat uit een 100mm breed vlak draagprofiel dat voorzien is van een unieke montagegroef. Deze maakt het mogelijk systeemwanden, bewegwijzering, brandmelders en andere accessoires op eenvoudige wijze aan het plafond te bevestigen. De kunststof strip in de montagegroef onttrekt de bevestigingspunten en bedrading aan het zicht.
Uitgebreide toelichting 3 De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.
Uitgebreide toelichting 4 De breedte van de profielen en de combinatie met zichtbaar of semi-verdekt te monteren akoestische plafond panelen geeft deze plafonds een robuuste uitstraling.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Het brede Omega-Plus bandraster profielen worden veelal toegepast in gebouwen waarin achteraf met scheidingswanden de indeling in ruimten wordt gerealiseerd. De wanden worden dan zoveel mogelijk vanwege stabiliteit en geluidisolatie aan deze profielen bevestigd. Het Omega-Plus bandraster profiel onderscheid zich door de bevestigingsgroef waarin wanden en accessoires bevestigd kunnen worden.

Materiaal

Materiaal Staal

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen