Skip to content

Webwinkel

Armstrong Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m Vervallen

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Niet leverbaar

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie, overlangsgeluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendig1

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie, overlangsgeluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendigheid, alsook een goede duurzaamheid. Beschikbaar in een breed assortiment producten.

Ultima is een unieke plafondoplossing, die visueel & akoestische comfort combineert en de mogelijkheid biedt om een veilige & gezonde omgeving te creëren voor meer welzijn in elke ruimte.

In combinatie met een indirecte verlichting die de sterke lichtreflectie optimaliseert, is Ultima de perfecte oplossing, waarmee een comfortabele sfeer wordt gecreëerd en tegelijkertijd op de energiekosten kan worden bespaard!

Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!

Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : Op aanvraag
    Ingangsdatum: 2 januari 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Set

Bijlagen

  • icon Brochure (Brochure Ultima (12-2005))
  • icon Brochure (Brochure Ultima (12-2005))

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700010428

Algemeen

Alternatieve artikelcode BP625530G

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0002197467
URL Fabrikant http://www.armstrong.nl/

Indelingen

Artikelgroep Optima

Gewicht

Gewicht (kg) 0,2
Gewicht eenheid set

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie, overlangsgeluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendigheid, alsook een goede duurzaamheid. Beschikbaar in een breed assortiment producten.
Uitgebreide toelichting 2 Ultima is een unieke plafondoplossing, die visueel & akoestische comfort combineert en de mogelijkheid biedt om een veilige & gezonde omgeving te creëren voor meer welzijn in elke ruimte.
Uitgebreide toelichting 3 In combinatie met een indirecte verlichting die de sterke lichtreflectie optimaliseert, is Ultima de perfecte oplossing, waarmee een comfortabele sfeer wordt gecreëerd en tegelijkertijd op de energiekosten kan worden bespaard!
Uitgebreide toelichting 4 Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!
Uitgebreide toelichting 5 Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen