Skip to content

Webwinkel

Armstrong Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m

  ×  per  ×  per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.

Obimex: Armstrong Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie,... Toon volledige omschrijving

Niet uit voorraad leverbaar

Obimex: Armstrong Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie, overlangsgeluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendigheid, alsook een goede duurzaamheid. Beschikbaar in een breed assortiment producten.

Ultima is een unieke plafondoplossing, die visueel & akoestische comfort combineert en de mogelijkheid biedt om een veilige & gezonde omgeving te creëren voor meer welzijn in elke ruimte.

In combinatie met een indirecte verlichting die de sterke lichtreflectie optimaliseert, is Ultima de perfecte oplossing, waarmee een comfortabele sfeer wordt gecreëerd en tegelijkertijd op de energiekosten kan worden bespaard!

Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 125,37 per 1 set
    Ingangsdatum: 1 januari 2019

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Set

Bijlagen

  • icon Brochure (Brochure Ultima (12-2005))

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 700010428

Levering

Voorraadindicatie geen voorraadproduct

Algemeen

Alternatieve artikelcode BP625530G

URL

URL Leverancier Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.
URL Fabrikant Voor deze gegevens is het vereist in te loggen.

Indelingen

Merk Armstrong
Artikelgroep Optima
Type 1 Optima Canopy
Type 2 overig
Productnaam Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m

Classificatie

Hoofdgroep product Bevestigingsmiddelen / IJzerwaren
Productsoort Ophangmaterialen
Obimex Hoofdgroep product Ophangers & kantlatten
Obimex Productsoort
  • Ophangdraden
  • Draden

Gewicht

Gewicht (kg) 0,2
Gewicht eenheid set

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Obimex: Armstrong Kit (set) met 4 verlengde ophangkabels a 9,15m
Uitgebreide toelichting 2 Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product ultiem in prestatie en visueel opzicht. Het gladde oppervlak met fijne structuur (ongeperforeerd) combineert uitstekende geluidsabsorptie, overlangsgeluidisolatie, hoge lichtreflectie en vochtbestendigheid, alsook een goede duurzaamheid. Beschikbaar in een breed assortiment producten.
Uitgebreide toelichting 3 Ultima is een unieke plafondoplossing, die visueel & akoestische comfort combineert en de mogelijkheid biedt om een veilige & gezonde omgeving te creëren voor meer welzijn in elke ruimte.
Uitgebreide toelichting 4 In combinatie met een indirecte verlichting die de sterke lichtreflectie optimaliseert, is Ultima de perfecte oplossing, waarmee een comfortabele sfeer wordt gecreëerd en tegelijkertijd op de energiekosten kan worden bespaard!
Uitgebreide toelichting 5 Ultima zorgt ervoor dat u goed verstaanbaar bent als u aan een vergadering deelneemt en voorkomt tegelijkertijd dat een ander u kan horen als u in een kantoor met scheidingswanden werkt. Met de perfecte balans tussen geluidsabsorptie en geluidsdemping kan Ultima overal worden gebruikt!

Zoektermen

Zoekterm 1 ARMSTRONG KIT

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 750,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 14.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen