Skip to content

Webwinkel

Ladura panelen AK,Standaard 1200x2800x12.5mm (20st/pal)

  ×   per 
Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost.
Meestal uit voorraad leverbaar

LaDura Premium is een bijzonder stootvaste gipskartonplaat die echt uitsluitend voordelen met zich meebrengt. Zo is het opmerkelijk stootvast, extra brandveilig - Euroklasse A2 -, bijzonder vochtwerend, ongekend geluidsisolerend en bijzonder stabiel1

LaDura Premium is een bijzonder stootvaste gipskartonplaat die echt uitsluitend voordelen met zich meebrengt. Zo is het opmerkelijk stootvast, extra brandveilig - Euroklasse A2 -, bijzonder vochtwerend, ongekend geluidsisolerend en bijzonder stabiel. Eigenschappen waardoor dit plaatmateriaal vooral wordt toegepast in ziekenhuizen, scholen, bioscopen en vergelijkbare locaties waar een zware belasting kan plaatsvinden.

Stootvast en robuust. Geluidsisolerend. Op 0,6 mm staalprofielen toe te passen. Extra brandveilig (Type DF). Extra vochtwerend (Type H1). Bescheiden gewicht. Speciale LaDura Premium-trompetschroef voor een eenvoudige montage. LaDura Premium type EN 520 DFH1IR. Uitermate geschikt als stabiele ondergrond voor tegelwerk

In de meeste gevallen voldoet een LaDura Premiumscheidingswand aan de gebruikelijke bouwfysische eisen ten aanzien van brandveiligheid, geluids- en warmte-isolatie en vochtwering. Tevens zijn LaDura Premiumscheidingswanden KOMO-gecertificeerd.

De LaDura Premium-gipskartonplaat is opgebouwd uit een geïmpregneerde volle kern met hout- en glasvezels versterkt. Dankzij deze samenstelling wordt het plaatmateriaal dus veel robuuster.

De LaDura Premium-gipskartonplaat is opgebouwd uit een geïmpregneerde volle kern met hout- en glasvezels versterkt. Dankzij deze samenstelling wordt het plaatmateriaal dus veel robuuster.

Prijzen

Obimex biedt dit artikel met de volgende prijzen aan u aan:
  • Brutoprijs : 21,96 per 1 m2
    Ingangsdatum: 27 november 2023

Verpakkingen

Eenheid EAN-Code
Stuk (3,36 m²)
4032961082289
4 032961 082289
Pallet (40 stuks)

Bijlagen

  • icon Brochure (Brochure LaDura Premium (02-2014))
  • icon Brochure (Brochure LaDura Premium (02-2014))

Afbeeldingen

  • icon Afbeelding (Afbeeldingen geven een indicatie van het product of de houtsoort. Ze kunnen afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten aan verleend worden.)
  • icon Afbeelding (Afbeeldingen geven een indicatie van het product of de houtsoort. Ze kunnen afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten aan verleend worden.)

Artikelcoderingen

Artikelcode Obimex 2120102103

Algemeen

Alternatieve artikelcode 082289
Intrastatcode 68091100

URL

URL Leverancier http://webwinkel.obimex.nl/ibcode/0002196854
URL Fabrikant https://www.siniat.nl

Indelingen

Artikelgroep LaDura

Afmetingen

Lengte (mm) 2800
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 12,5
Afmeting 2800x1200x12,5 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 43,01
Gewicht eenheid st
Gewicht 2 (kg) 12,6
Gewicht eenheid 2 m2
Areïek gewicht ca. 12,6 kg/m2
Gewicht 12,6 kg/m²

Kleur en Oppervlak

Uniforme codering DFH1IR
Kantafwerking algemeen afgeschuinde kant
Kantafwerking fabrikant AK

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 LaDura Premium is een bijzonder stootvaste gipskartonplaat die echt uitsluitend voordelen met zich meebrengt. Zo is het opmerkelijk stootvast, extra brandveilig - Euroklasse A2 -, bijzonder vochtwerend, ongekend geluidsisolerend en bijzonder stabiel. Eigenschappen waardoor dit plaatmateriaal vooral wordt toegepast in ziekenhuizen, scholen, bioscopen en vergelijkbare locaties waar een zware belasting kan plaatsvinden.
Uitgebreide toelichting 2 Stootvast en robuust. Geluidsisolerend. Op 0,6 mm staalprofielen toe te passen. Extra brandveilig (Type DF). Extra vochtwerend (Type H1). Bescheiden gewicht. Speciale LaDura Premium-trompetschroef voor een eenvoudige montage. LaDura Premium type EN 520 DFH1IR. Uitermate geschikt als stabiele ondergrond voor tegelwerk
Uitgebreide toelichting 3 In de meeste gevallen voldoet een LaDura Premiumscheidingswand aan de gebruikelijke bouwfysische eisen ten aanzien van brandveiligheid, geluids- en warmte-isolatie en vochtwering. Tevens zijn LaDura Premiumscheidingswanden KOMO-gecertificeerd.
Uitgebreide toelichting 4 De LaDura Premium-gipskartonplaat is opgebouwd uit een geïmpregneerde volle kern met hout- en glasvezels versterkt. Dankzij deze samenstelling wordt het plaatmateriaal dus veel robuuster.
Uitgebreide toelichting 5 De LaDura Premium-gipskartonplaat is opgebouwd uit een geïmpregneerde volle kern met hout- en glasvezels versterkt. Dankzij deze samenstelling wordt het plaatmateriaal dus veel robuuster.

Normering en certificering

Normering / Certificering 1 NEN-EN 520:2004+A1:2009 en - Gipsplaten - Definities, eisen en beproevingsmethoden

Gebruik en Verwerking

Toepassing Brandwerende, stootvaste en vochtwerende toepassing

Brand

Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse norm EN 13501-1 Brandclassificatie van bouwproducten en bouwdelen - Deel 1: Classificatie op grond van resultaten van beproeving van het brandgedrag
Omschrijving brandklasse Praktisch niet brandbaar, geringe rookproductie, geen productie van brandende delen

Thermisch

Temperatuurbestendigheid Maximale gebruikstemperatuur 45 gr.
Warmtegeleidingscoëfficiënt 0,28 W/(m.K)

Vocht

Wateropname Wateropnamecapaciteit conform NEN EN520 < 5 massaprocent
Vochtgedrag 1 Vochtspecifieke lineaire uitzetting bij 20 C 0,35 mm/m van 65% naar 95% rel. luchtvochtigheid

Materiaal

Materiaal
  • Gips
  • Karton
  • Gipskarton
Glasvezelversterkt Ja

Gratis bezorgd

Door heel Nederland vanaf € 1395,-

Specialist

voor uw plafonds, wanden en verlichting

Snel bezorgd

Voor 12.00 uur besteld? morgen geleverd!

Deskundig advies

voor al uw vragen